petak, 23. prosinca 2016.

Čokoladne puslice


Ne znam kako vama ali ja ovih dana muku mučim sa viškom bjelanjka. Ukoliko i vi imate taj problem evo ideja za potrošiti ih. Brzo su gotovi i samo ih gurnete u pećnicu i zaboravite na njih dok očistite kuhinju. :(
Svima Vam želim ugodne blagdane, puno smijeha i dobre klope.
I tipkamo se nakon Božića.

RECEPT:
Recept za ispis

2 bjelanjka
100 g šećera u prahu
1 žlica kakaa
50 g naribane čokolade

Zagrijati pećnicu na 140 C.
Dva plitka lima obložite papirom za pečenje.
Mikserom bjelanjke istucite u čvrsti snijeg. Umiješajte preostale sastojke.
Dobivenu smjesu stavite u dresir vrećicu pa je ištrcajte na pripremljene limove.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 30 minuta.

Nema komentara:

Objavi komentar