tag:blogger.com,1999:blog-2109888253294108662.post7716744340215809564..comments2024-03-27T09:30:52.019+00:00Comments on THURSDAYSCOOKING: Doručak pecivaPetra Kranjicahttp://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2109888253294108662.post-50935085317101539932016-05-10T12:27:12.817+01:002016-05-10T12:27:12.817+01:00Da dobro pitanje.Nije da s nešto komplicirani niti...Da dobro pitanje.Nije da s nešto komplicirani niti da dugo treba aki da prikladnija su za "drugi" doručak jer dok se ispeku čovijek ogladni, ali bolja je ideja da ih netko drugi napravi :) I aja sam se toga jutra digla skroz rano ali su zato mog spavača dočekala topla peciva.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2109888253294108662.post-76154406879390135712016-05-10T12:24:58.321+01:002016-05-10T12:24:58.321+01:00Ja češće koristim svježi kvasac nego onaj suhi. Po...Ja češće koristim svježi kvasac nego onaj suhi. Pokušajte zaista nije teško a peciva su izvrsna.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2109888253294108662.post-48879351247085915502016-05-10T09:36:52.761+01:002016-05-10T09:36:52.761+01:00Sve 5, mirišu mi do ovdje. jedino se uvijek pitam ...Sve 5, mirišu mi do ovdje. jedino se uvijek pitam kada to treba u jutro ustati da bi pecivo bilo za doručak?:)) Ja sam spavalica, pa je jedina opcija da ih napravi netko drugi. Samo, tko???Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2109888253294108662.post-40849078626606217652016-05-09T18:10:41.987+01:002016-05-09T18:10:41.987+01:00Odličan recept za peciva. Ja večito nešto isprobav...Odličan recept za peciva. Ja večito nešto isprobavam , te neke druge vrste brašna. te neki drugi recept.Nekad uspe , nekad ne. Najviše kuburim sa kvalitetom kvasca ovde ali ima nade ..probaću svež kvasac mada ga ima samo u vele trgovini u velikim nb blokovima.Meni se ovaj tvoj recept dopada, možda napravim kao kržtenje za svež kvasac.Anonymousnoreply@blogger.com